Bij van der Bijl Schoonmaakdiensten kunt u terecht voor het reinigen van zowel kleine, als grote vloeroppervlaktes, voor dagelijks en periodiek onderhoud.  Graag bieden wij u een complete oplossing en zijn bereid om eventuele ruimtes in en uit te ruimen. Elk type vloer vergt een andere behandeling en wij geven u dan ook graag een vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

  • Linoleum (marmoleum); Deze vloeren staan bekend staan om hun lange levensduur, maar toch is het goed om linoleum ieder jaar grondig te reinigen en in de was te zetten. De oorspronkelijke kleur komt zo weer naar boven en doffe plekken verdwijnen. Er zijn verschillende behandeling methodes zoals:

1. Topcoaten houdt in dat de vloer met een hechtigingsreiniger gereinigd wordt, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een zwarte pad. Hierna worden er op de vloer twee nieuwe polymeerlagen (waslagen) aangebracht. Na deze behandeling ziet uw vloer er weer als nieuw uit en is de vloer weer voor langere tijd beschermd.

2. Recoaten, wanneer een vloer dermate vervuild is dat topcoaten niet meer toereikend is, dan is er de oplossing om de vloer te recoaten (diepstrippen). Deze optie wordt geadviseerd wanneer bijvoorbeeld de vervuiling zich onder de bovenste waslagen bevindt of wanneer er grote wasopbouw is ontstaan in de loop der jaren. Het verschil met topcoaten is dat bij het recoaten de vloer geheel kaal wordt geschrobd zodat er  geen waslagen meer op de vloer bevinden. Als de vloer dan intensief is behandeld (matteren, sealen) wordt deze uiteindelijk van nieuwe conserveerlagen voorzien.       

 

  • Tapijt; Dit type vloer staat bekent om de warme uitstraling en ook voor deze vloeren is het van belang om deze goed te onderhouden, want dit zorgt voor een langere levensduur. Vaak ziet een tapijt er nog best goed uit, maar toch wordt het vloeroppervlak vervuild door ingelopen vuil en stof. Pas na een grondige reiniging  kunt u zien hoe vervuild u tapijt daadwerkelijk was. Wij behandelen alle soorten vloerbedekking of inloopmatten. 

 

  • Natuursteen; Het gebruik van een natuursteen zien zowel op wanden als vloeren. Het  betreft een puur natuurproduct, met een bijzonder hoge kwaliteitswaarde. periodiek onderhoud is van belang voor de reiniging en het glansherstel. De vervuilde en doffe wand of vloer wordt weer glanzend en krijgt zijn oorspronkelijke staat terug.

 

Glazenwasserij Gevelreiniging Schoonmaak Anti Spin Vloer Onderhoud