Onze diensten

Glazenwasserij

Van der Bijl Schoonmaakdiensten is al jaren zeer vakbekwaam en heeft de nodige ervaring in lastige omstandigheden of moeilijk bereikbare ramen. Door de ARBO- wetgeving is het in deze tijd niet meer altijd mogelijk om alle ramen op traditionele wijze te wassen, maar gelukkig werken wij sinds enkele jaren ook met hoogwerkers en tuckerpole systemen.

Traditionele glasbewassing
Binnen of buitenramen, maar ook voor separatieglas kunt u bij Van der Bijl Schoonmaakdiensten terecht samen met u bespreken wij uw wensen en geven naar aanleiding daarvan graag vrijblijvende offerte op maat.

Tuckerpoolsysteem
Dit systeem wordt ook wel telescoopglasbewassing genoemd hiermee is het mogelijk door het verlengen van de stok tot een hoogte van 15 meter de ramen te wassen vanaf de grond. Er wordt dan gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water zoals we ook zien bij autowasstraten. Dit water droogt streep loos op.

Gevelreiniging

Ook voor het onderhoud van verschillende soorten gevels kun je terecht bij van der Bijl Schoonmaakdiensten. Er zijn verschillende methodes om de gevel te reinigen, maar dit is afhankelijk van de ondergrond en de aard van de vervuiling. Van der Bijl Schoonmaakdiensten geven u graag vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in reinigen van woningen of bedrijfspanden.

Met een hogedruksysteem reinigen wij stenen, betonnen, houten en metalen (gevel) oppervlakken vrijwel van alle denkbare vervuiling. Denk hier bij aan vervuiling door:
• Weer en verkeer
• Aanslag door regen, mos en algengroei worden vrijwel van ieder oppervlak verwijderd. Zelfs zonder toevoeging van chemicaliën.
• Aanslag van uitlaatgassen, bandensporen en olievlekken op bijvoorbeeld parkeerterreinen en garages reinigingen wij tevens met een hogedruksysteem.

Graffiti
Deze ongewenste kunstwerken is veelal goed te verwijderen met een hogedruk systeem.

Schoonmaak

Van der Bijl Schoonmaakdiensten zorgt voor dagelijks of periodieke onderhoud van kantoren, representatieve ruimten, kantines, winkels , sporthallen, fabriekshallen, kinderdagverblijven en scholen. Onze medewerkers werken volgens een taakomschrijvingen welke staat vermeld op het werkprogramma.

Ieder locatie kent haar initiële werkprogramma waarin de specifieke wensen en de overige werkzaamheden schematisch zijn opgenomen. Dit werkprogramma word met het logboek op een door u aangewezen plaats bewaard, doorgaans is dit ook de ruimte met schoonmaakmiddelen of werkkast. Met dit logboek wordt het verloop bijgehouden zodat u altijd op de hoogte blijft en bent.
Milieu
Van der Bijl Schoonmaakdiensten neemt al jaren zijn verantwoordelijkheid als het gaat om milieu en tevens voldoen alle door ons gebruikte middelen aan de door de ARBO gestelde eisen.

Spinnenoverlast

Van der Bijl Schoonmaakdiensten biedt u een milieuvriendelijke oplossing voor spinnenoverlast, namelijk door het weren van spinnen. Of het nu gaat om bedrijfspanden, entrees, woningen, boten, campers of caravans, wij kunnen deze voor u reinigen en vrij maken van spinnenwebben.

Onze behandeling zorgt er ook voor dat spinnenwebben niet meer terugkomen. Daarnaast voorzien wij de betreffende ondergrond van een behandeling met een spinafstotende laag, waardoor spinnen geen web kunnen bouwen omdat hun web zich niet kan hechten aan de behandelde ondergrond. Hierdoor zullen spinnen vertrekken en hun web elders gaan bouwen.

  • Ons product is 100% biologisch afbreekbaar
  • Is veilig voor mens, plant en dieren
  • Veilig voor alle ondergronden
  • 6 maanden garantie
  • Zorgt voor langer behoud van u schilderwerk

Vloeronderhoud

Bij van der Bijl Schoonmaakdiensten kunt u terecht voor het reinigen van zowel kleine, als grote vloeroppervlaktes, voor dagelijks en periodiek onderhoud.  Graag bieden wij u een complete oplossing en zijn bereid om eventuele ruimtes in en uit te ruimen. Elk type vloer vergt een andere behandeling en wij geven u dan ook graag een vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

Linoleum (marmoleum); Deze vloeren staan bekend staan om hun lange levensduur, maar toch is het goed om linoleum ieder jaar grondig te reinigen en in de was te zetten. De oorspronkelijke kleur komt zo weer naar boven en doffe plekken verdwijnen. Er zijn verschillende behandeling methodes zoals:

  1. Topcoatenhoudt in dat de vloer met een hechtingsreiniger gereinigd wordt, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een zwarte pad. Hierna worden er op de vloer twee nieuwe polymeerlagen (waslagen) aangebracht. Na deze behandeling ziet uw vloer er weer als nieuw uit en is de vloer weer voor langere tijd beschermd.
  2. Recoaten,wanneer een vloer dermate vervuild is dat topcoaten niet meer toereikend is, dan is er de oplossing om de vloer te recoaten (diepstrippen). Deze optie wordt geadviseerd wanneer bijvoorbeeld de vervuiling zich onder de bovenste waslagen bevindt of wanneer er grote wasopbouw is ontstaan in de loop der jaren. Het verschil met topcoaten is dat bij het recoaten de vloer geheel kaal wordt geschrobd zodat er  geen waslagen meer op de vloer bevinden. Als de vloer dan intensief is behandeld (matteren, sealen) wordt deze uiteindelijk van nieuwe conserveerlagen voorzien.       

Tapijt; Dit type vloer staat bekent om de warme uitstraling en ook voor deze vloeren is het van belang om deze goed te onderhouden, want dit zorgt voor een langere levensduur. Vaak ziet een tapijt er nog best goed uit, maar toch wordt het vloeroppervlak vervuild door ingelopen vuil en stof. Pas na een grondige reiniging  kunt u zien hoe vervuild u tapijt daadwerkelijk was. Wij behandelen alle soorten vloerbedekking of inloopmatten. 

Natuursteen; Het gebruik van een natuursteen zien zowel op wanden als vloeren. Het  betreft een puur natuurproduct, met een bijzonder hoge kwaliteitswaarde. periodiek onderhoud is van belang voor de reiniging en het glansherstel. De vervuilde en doffe wand of vloer wordt weer glanzend en krijgt zijn oorspronkelijke staat terug.